torsdag den 27. oktober 2011

Hej sygdom!

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaab!
Alberte er pt. ved at få to tænder, nummer 7 og 8, den ene er brudt igennem og den anden er godt på vej, oveni det har hun øjenbetændelse.. Og mellemørebetændelse.. Hvilket Superfaren fik af vide hos børnelægen i dag, lægen mente også, at hun har 30% nedsat hørelse på højre øre, det må være derfor hun ikke lytter, når man siger nej (;
Han nævnte i øvrigt også, at han mente, at hun er intelligent (woop woop!!).

Selvom hun har hevet en masse trælse ting i land tager hun det hele i stiv arm, hun vågner godt nok en milliard gange om natten og er ked, men om dagen er der næsten ikke noget at mærke på hende, hun er sej.
Og jeg er træt.




Jeg skal arbejde hele weekenden, hvilket selvfølgelig er ............. Og mandag, min fridag, skal jeg bruge hos ørelægen.. Can't wait! -Heldigvis er Alberte ligeglad med at folk skal kigge i hendes ører, men jeg havde håbet på en svømmehalstur, som nu nok er nødt til at blive udsat, ingen grund til at smide hende i en sø af bakterier når immunforsvaret er nedsat.

P.s. Det er faktisk ikke så slemt at undvære søvnen, tror efterhånden jeg har vænnet mig til manglende søvn og ekstremt kaffeforbrug.

lørdag den 22. oktober 2011

Trademarkoutlet

På vores shoppetur i dag besluttede min søster og jeg os for at lægge turen forbi Trademarkoutlet i Aalborg Kongres og Kulturcenter, jeg endte med at gå hjem med 9 stykker tøj til den nette sum af 225 kr.


Og af sin moster fik Alberte en fin trøje fra Urban Elk..
Og en "Jeg er fra Aalborg Øst" vinterjakke (;


Super dejligt med en dag med søster (:

I dag

I dag har Alberte og jeg været i selskab med hendes søde moster..



Super hyggelig dag, hvor Alberte blandt andet kravlede ind i prøverummet til en fremmed.

En ny ven

Mød min nye ven.. Han hedder Sony.

Engang i tidernes morgen boede hans fætter, Siemens (Ahrem, her skulle ha' stået Phillips.. Suk, ammehjerne) hos os, han døde desværre under vores flytning, så i knap to måneder har vi intet tv haft.

Nu bor Sony her, han er ret flink og Alberte gad endog at se på ham i 30 minutter i morges..
Hvor hun sad stille!!
Hurra for Ramasjang serveret på 40 tommer.

fredag den 21. oktober 2011

Nogle ting glemmer man..

Nogle ting glemmer man, når man er på barsel.
F.eks. at INGEN voksne mennesker synes, at det er sjovt, når man laver pruttelyde med munden i et rum hvor der er helt stille.

.....
-Og ja.. Jeg er fandeme god til at være "hende den nye".

onsdag den 19. oktober 2011

Hej arbejde!

Det der med at vende tilbage til arbejdsmarkedet var langt nemmere end frygtet, men hold nu op, hvor er jeg træt.
Sådan virkelig træt.. Træt som i træt-træt-træt.

En på arbejdet spurgte mig i sidste uge hvor jeg bor.. Hvortil jeg svarede; "Jeg bor.. ehm.. ja, hvor faan' er det nu jeg bor".. Det må være det endegyldige bevis på, at man bliver idiot af kronisk søvnmangel.
Alberte-darlingen vågner stadig 100.000.000.000 gange om natten, sådan ca., og jeg forvandler mig henover natten til et søvndrukkent bæst der vredt hvisler;"Jeg veeeed det godt!!", når Superfaren forsigtigt prøver at forklare mig at klokken er "du-skal-ud-af-døren-om-et-sekund-for-at-nå-din-bus".

Anyway, jeg har nået at lave havegrød de fleste morgener inden jeg skulle af sted, jeg har endnu ikke misset bussen og har ikke kaldt nogle af dem på arbejdet for forkert navn endnu.
-Tror jeg.


-Tilgengæld har jeg lavet en kommentar til en status på facebook ( En gammel kollega, som jeg kun kender overfladisk) hvori der bare stod; "‎4444444444444444444444444444444444444444444444444444444444"
-Han bad i øvrigt om forlag til hvad han kunne bruge sin eftermiddag på.

Hell yeah, Alberte er fuld af gode forslag.

Nåmen, jeg burde være på bloggen mere.. Jeg er bare ramt af en virkelighedsmur pt., der ikke sådan lige lader sig vælte.

Hey, klokken er over 22.. Det er tilgiveligt at lægge sig til at sove nu.. GODNAT!

søndag den 9. oktober 2011

Lopperier

For 130 kr. legetøj.




-Man kan da kun elske loppemarkeder.

Hækling

Herhjemme er det ikke altid lige let..



-At få lov til at hækle i fred.

torsdag den 6. oktober 2011

Opdatering.

Nårh ja, jeg er jo startet på det der arbejde og helt ærligt...
Det er fint nok.
Jeg savner ikke babyflommen, mens jeg er på arbejde, men tjekker dog min mobil 30.000 gange om dagen og venter spændt på Superfarens melding om hvordan dagen i dagplejen er gået.

Men.

Når jeg kommer hjem er jeg lige ved at omkomme af savn, selvom hun er lige ved siden af mig.
Jeg synes virkelig det gør ondt at undvære.

-Babyflommen på besøg hos halslæge( dengang i de kronede barselstider) han kunne kun fortælle at alt ser helt fint ud, ører, næse og hals var præcis som de skulle være, end ikke en smule rødmen kunne anes og trykket i ørerne var som det skulle være.
Hvilket vil sige, at vi stadig ikke aner hvorfor vores lille trold lyder som en der lige har løbet maraton.
Hun er nu sat på astmamedicin.. Prøv lige at få en 8 måneder gammel baby med på at skulle indtage medicin igennem en spacer (maske).. ARRRGH! Not possible.
Nååårh men, vi har fået en tid ved en børnelæge..... D.28.


Babyflommen har slået sin lille snude, her på billederne ser det forholdsvis uskyldigt ud, men nu hvor der er kommet sårskorpe på ligner hun en de andre babyer bør holde afstand fra.
Som bonus har hun fået et stort blåt mærke i panden, der har en nabo i form af en rift, fedtfedt.

Men ehm, når jeg ikke kvalmer rundt i dårlig samvittighed og savn, så har jeg det faktisk helt fint og er hidtil tilfreds med praktikpladsen.