søndag den 23. september 2012

Søndag

 Formiddags svømmehalstur og halvanden times eftermiddags gåtur inklusiv fodring af højtskræppende ænder.
-Endnu en fantastisk søndag i verdens bedste selskab.
1709 kærestedag med manden og 20 måneders dag for Alberte.

Efterårsblues

"Det hvæser, det blæser
Det regner, jeg blegner
Det er efterår
Og jeg kan kun fornemme det
som gaden uden ende
der er langt til vår"
-Det må officielt være efterår, når havens første æbler er plukket ind og der i går blev spist lune pandekager med hurtig ribsgele kogt på frosne bær fra bedstes have.
Efterår er nu skønt.

torsdag den 20. september 2012

Rask!

Raskmeldt.
Arbejde i morgen. WUHU!
Fik bredspektret penicillin af lægen i går, da feberen forsatte, hvad end det er de putter i de hestepiller, så virker det!
-Og så lige en flok billeder taget med Superfarens nye mobil.
Mh, jeg har en lækker mand!

tirsdag den 18. september 2012

Fuck feber

Vi er som nævnt syge herhjemme, Alberte skulle til ørelæge i dag, så jeg allierede mig med min mor der mødtes med os inde i byen.. Alberte fik suget ører og udskrevet øredråber, hun var btw. rockersej, skreg kun lige når de sugede og sagde ordet; "Cowboy" da vi sad i venteværelset, vi sad og kiggede på et lille træalfabet med billeder på bagsiden, og da jeg sagde: "Cowboy" gentog hun det prompte og med helt korrekt udtale, sejt.
Ørepineri giver selvagt gaver, så hun har fået et stk. kat der går og mijauver, hun synes dog bedst om den når den er på "Off".
Da vi kom hjem igen, lød min temperatur på 38.9 og Alberte valgte at en halv times lur var nok, indrømmer gerne at jeg da fortrød, at jeg havde takket nej til at min mor tog med hjem og at jeg synes der var lige rigelig lang tid til husbondens hjemkomst.
Vi kom igennem det med nyt legetøj, topdosis pamol og Seebach på repeat.

P.s. Hatten af en milliard gange for alle enlige forældre derude.
I er seje.

søndag den 16. september 2012

Lungebetændelse

Har i dag tilbragt en del af dagen i venteværelset hos vagtlægen.
Gik derfra med penicillin-kur mod lungebetændelse.

No wonder at de sidste dages nattevagter var mere end almindeligt hårde.
Synes det er lidt uretfærdigt at vi både har lungebetændelse og mellemørebetændelse inden for dørene på en gang, heldigvis har Alberte det udmærket og min feber er slået ned efter indtagelse af antibiotika.

-Satser på at blive rask i en fart.

lørdag den 15. september 2012

Hjemmesyet leggins og mellemørebetændelse

Nye leggings til lilleskatten blev syet i går.. Med elastik fra et par af hendes gamle strømpebukser der havde set bedre dage.
-Og nu har hun igen igen igen igen igen igen mellemørebetændelse.. Selvfølgelig opdaget sent fredag aften, vi har nu fået øredråber til hende, men der er ikke rigtig hul igennem.. Satans.
Ringer og generer ørelæge tidlig mandag morgen.

onsdag den 12. september 2012

Nyt jersey

Superfaren nævnte noget i går med at Yngste er ved at mangle natkjoler.. og før jeg havde set mig om havde jeg bestilt stof hjem til en håndfuld natkjoler.. Denne gang jerseystof købt billigt hos Stofogstil, da man måske alligevel er en lille bitte smule nærig, når nu det er noget der bare skal soves i (;
-Nu mangler jeg så bare at få lavet et mønster, har forsøgt mig med det i dag og det gik egentlig helt fint, men af ukendte årsager ville det ene ærme slet ikke samarbejde med mig..
Jeg forsøger at lave et mønster af en af Albertes efterhånden ret slidte men højt elskede natkjoler som har perfekt pasform, den eneste problematik er at den er lavet med raglan ærmer og det har jeg altså et temmelig besværet forhold til.
Jeg kan altså meget bedre lide tilsatte ærmer, nå.

Så det bliver de kommende natkjoler også med.. Basta.

tirsdag den 11. september 2012

Kaffekop nederdel

Fik også lige syet en nederdel til Alberte, den viste sig at være lige en lille smule for stor, men da hun skulle i bad og jeg havde fået tøjet af hende, forsøgte hun selv at tage nederdelen på igen, nåååårh.

-Hvilket selvsagt betyder at jeg vist hellere må sy en til.. Regnede lidt på det, og nederdelen har med stof, kantbånd og rib rundt regnet kostet 10,50 kr. at lave og så tager den under et kvarter at køre igennem maskinerne.. Så en mere kan jeg vist godt forsvare (;
Har desuden 2 m. af kaffekop stoffet da det var på udsalg til 20 kr. meteren og så er kan det jo godt være lidt svært at begrænse sig.