fredag den 26. august 2011

Afrika


Bliver så træt, når der dukker den ene anti-afrika-sympatisør op efter den anden på facebook.

Har meget svært ved at tolererer følgende status:
"Tænk lige over den her inden i donerer noget til afrika indsamlingnen og luk tegnebogen i......................... I Danmark har vi børn der går i seng uden at spise.. Ældre og syge der ikke får medicin.. Psykisk syge uden behandling.. Tropper uden ordentligt udstyr ..... Men vi donerer millioner til andre lande, i stedet for at hjælpe vores egne først! 99% af jer vil ikke have modet til at kopiere"

Argh.
Mit svar lød således;

"Eller også tror 99% af os på at private donationer vil kunne gøre en forskel i Afrika, hvor de herhjemme ikke vil nytte på samme vis, med tanke på hvor høje skatter vi har, burde "vores udsatte grupper" kunne få den hjælp de har behov for, men det kræver nok et regeringsskift.

I hvert fald kræver det at vores regering laver nogle omprioriteringer.

Medmenneskelighed bliver ikke mindre pænt, når det rækker udover landegrænser og så vidt jeg er informeret dør der ikke mange tusinde børn af sult om dagen her i vores land.

Selv de svageste i "vores udsatte grupper" har det formentlig bedre end dem der pt. har det bedst i Afrikas horn.

Når man er født lige midt i verdens smørhul, burde man kunne række hånden ud til folk der er født i det rene ingenting."

-Tror I det svar bliver populært? Jeg tror det ikke, om ikke andet glæder jeg mig til modsvaret.

Alberte er i øvrigt ved at gro en tand der vist er lidt af en bitch, i hvert fald tager hun nogle gevaldige skrigeture disse dage, to gange hvor vi var ombord på bus, fedt!
Og så har vi ikke rigtig sovet om natten de seneste uger, men det går vel snart over.

Og hey, i går lærte hun at kravle! Thank god for trappegitter!

-Verdens sødeste lille pige.

1 kommentar:

  1. Sikken en omgang navlepilleri! Jegf havde slettet vedkommende fra min venneliste! Kan ikke overskue folk der er sådan!
    Ditte (varsel-barsel.com

    SvarSlet