fredag den 23. september 2011

8 måneder!

Babyflommen bliver 8 måneder i dag.. 2 tredjedele af et år er gået.. HVAAA?

Nårh men.

En opdatering på vidunderet.

Vægt: Ca. 7 kg.
Højde: Ca. 68 cm.

Alberte nåede lige at fylde 7 måneder, da hun besluttede sig for at kravle og den efterfølgende dag fik hun lyst til at rejse sig op af alting, hun har haft de vildeste blå mærker, men har nu efter en måneds øvelse fundet ud af at man kan sætte sig ned på knæene i stedet for at tage fra med hovedet.
Hun spiser med pincetgreb og elsker pasta, kartoffel og al slags kød.
Hun sover.. alt for lidt.
Dog gerne 9 timer om natten, men at sove igennem er stadig en by i Rusland, 3 x amningerne skal der gerne til i løbet af en nat, snork (Og nej, jeg gider ikke høre at babyer over 6 måneder ikke har behov for natamning, hun ER sulten og jeg har vænnet mig til natteroderi.)

-Ellers er hun egentlig bare alt for dejlig (og stædig og ualmindelig hysterisk, -det må hun have fra fremmede).

Og så er hun begyndt at lyde som en gammel hund morgen og nat, hun hvæser og piver når hun trækker vejret og doktormanden har smidt hende på bronkospasme-medicin, det har ingen effekt og besøg hos halslæge står på programmet næste uge.


Og så har vi besøgt Albertes kommende dagpleje i dag, vi har ikke fået vuggestueplads, desværre, men dagplejeren er heldigvis virkelig sød.. Dog har jeg det noget ambivalent med at indkøringen kun bliver på 5 dage, da pladsanvisningen har fjollet lidt rundt, æv.
Men mon ikke det hele går op i sidste ende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar